17 Şubat 2014 Pazartesi

Küçük ağa dizisi çok sevildi

Küçük ağa dizisi severlerine müjde. Her hafta ilgi ile izlenen Küçük ağa dizisi Salı günlerinin birincisi oldu. Küçük ağa dizisi izleyici ile buluştuğu günden beri izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. Kanal D’nin başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi’nin oynadıkları sevilen dizisi “Küçük Ağa”nın Salı akşamı ekrana gelen 3. bölümü de milyonları ekran başına kilitledi ve hem Tüm Kişiler’de hem de A/B Sosyo Ekonomik Statü’de birinci oldu.

Küçük ağa dizisi ile kendini tekrar çok sevdiren Emir Berke Zincidi dizide rolünün hakkını veriyor. İlgi ile izlenen Küçük ağa dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Etrafındaki olumsuzlukları çocuk aklı ile çözmeye çalışan Mehmet Can’ın (Emir Berke Zincidi), nam-ı diğer  Küçük Ağa nın maceralarını anlatan dizinin bu bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 13.33 reyting ve yüzde 29.23 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 12.52 reyting ve yüzde 31.40 izlenme payı ile Salı gününün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder